Δεν πάω να στο παίξω "έξπερτ" ή marketing guru (γιατί δεν είμαι 30 χρόνια στον κλάδο). Ούτε θα σου πω τι να κάνεις στην δικιά σου επιχείρηση με τα δικά σου χρήματα. Αυτό που μπορώ όμως να σου πω με σιγουριά, είναι πως...

Βοήθησα 10-12 πελάτες μου να επιτύχουν κάποια πολύ καλά αποτελέσματα (€) τα οποία οι ίδιοι αλλά και οι εταιρίες διαφήμισης που είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν, δεν μπόρεσαν να φέρουν, και...

Θα κάνω ένα δωρεάν σεμινάριο για να δείξω πως το έκανα ώστε (ίσως...) μπορέσεις να μιμηθείς στην επιχείρησή σου κάποιες ή και όλες τις ενέργειές μου.

Δεν μπορώ να σου εγγυηθώ πως θα φέρεις τα ίδια αποτελέσματα (γιατί αυτό θα ήταν ψέματα) αλλά πιστεύω πως θα σου φανεί εξαιρετικά χρήσιμο να ξέρεις ΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ και τι όχι αυτή τη περίοδο.

Κλείσε Θέση:

Έχω διαβάσει και συμφωνώ με τους όρους χρήσης.

Δεν θα "σπαμάρουμε" μέσω email ή SMS.

Αλέξανδρος Μήτρης

Ο Αλέξανδρος Μήτρης ξεκινώντας από το μηδέν έχει χτίσει δίκτυο πελατών σε 7 χώρες (3 ηπείρους), βοηθώντας αρκετούς επιχειρηματίες (κυρίως στο εξωτερικό) να αυξήσουν το πελατολόγιο τους και να ανεβάσουν τις τιμές και τα κέρδη τους.

Έχει επενδύσει χιλιάδες ευρώ σε ιδιωτικά και ολιγομελή - masterminds & vip groups στο Ηνωμένο Βασίλειο, στην Αμερική και στην Αυστραλία συμμετέχοντας μαζί με κάποια από τα μεγαλύτερα ονόματα στον χώρο του Marketing.

Ομιλητής Σεμιναρίου

Στην διάρκεια της επαγγελματικής του διαδρομής έχει αποκτήσει άμεσα εφαρμόσιμες γνώσεις σε ανθρώπινη πειθώ, σε ψυχολογία καταναλωτή, σε στρατηγική marketing, σε διαδυκτιακή (online) διαφήμιση, σε τοποθέτηση υπηρεσιών στην αγορά (positioning) καθώς και σε κειμενογραφία (direct response copywriting).

Τα χόμπι του είναι η αεροπορία, η γυμναστική και η σκοποβολή.

Θα υπάρξει βιντεοσκόπηση του Σεμιναρίου και θα σταλεί email και SMS μήνυμα για υπενθύμιση.

Ώρα 20:00

Πέμπτη 16/5/2024

Μέγιστο όριο 100 άτομα

Διάρκεια 75-95 λεπτά

Πολύ Πιθανόν Θα Σκέφτεσαι...

ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ «Marketing Γκουρού» Που Θα Μας Κάνει Ένα Ακόμη Δωρεάν Σεμινάριο Για Να Πουλήσει

(Θα σου πρότεινα να το ξανασκεφτείς - Ειδικά εάν θα σε ενδιέφερε να γλυτώσεις χρήματα από την επόμενη χορηγούμενη διαφήμιση που θα κάνεις στα social...)

Συγκεκριμένα μέσα στο Σεμινάριο θα δεις 5 πράγματα:

1) Με ποιον τρόπο στοχεύω το σωστό κοινό για την προσφορά του πελάτη μου (κάτι που οι περισσότεροι δυστυχώς κάνουν λάθος).

2) Ποιό μήνυμα θα βάλω στην χορηγούμενη διαφήμιση (ως τυράκι) για να "τσιμπήσει" ο πελάτης που θέλω και όχι αυτός που ΔΕΝ θέλω. 

(Αυτό ρίχνει τις άμυνες που έχει ο περισσότερος κόσμος όταν δεν σε ξέρει και σε βλέπει πρώτη φορά).

3) Θα δείξω 5 διαφορετικούς τρόπους που μπορείς να μαζέψεις τις σωστές επαφές, για να διαλέξεις ότι σε βολεύει με βάσει το που απευθύνεσαι.

4) Θα πω με ποιον τρόπο κάνω την πώληση στο τηλέφωνο με ποσοστά κλεισίματος μεγαλύτερα από 20-30% ώστε να μιμηθείς κάποιο από τα 4 βήματα που ακολουθώ.

5) Θα δείξω νούμερα (€) από χορηγούμενες διαφημίσεις, μηνύματα και σελίδες από 2 προηγούμενους πελάτες μου (case studies) για να δεις στην πράξη τα αποτελέσματα που φέρνουν όλα όσα θα μάθεις.

Για την ακρίβεια δεν ξέρω τι άλλο να σου δείξω για να λάβεις αξία μέσα στις 1,5 - 2 ώρες που θα περάσουμε μαζί...

Να τονίσω πως αυτό το σεμινάριο θα γίνει Live την Πέμπτη 16/5, ώρα 20:00 και απευθύνεται σε ανθρώπους που παρέχουν υπηρεσίες, ΟΧΙ προϊόντα και e-shops.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Στο τέλος του σεμιναρίου, θα υπάρξει Live Q&A όπου θα μου πεις ακριβώς πιο πρόβλημα αντιμετωπίζεις και θα σου πω τι θα έκανα στην θέση σου.