Σε Αυτήν Την Σελίδα Θα Σου Προσφέρω Κάτι Για 25€.... Το Οποίο Εάν Δεν Σου Φανεί Χρήσιμο (για τα λεφτά του) Και Δεν Σε Βοηθήσει, Με Τα Χαράς Θα Σου Επιστρέψω 50€

Θα ήθελα να είμαι ξεκάθαρος εξ αρχής...

(Δες το γρήγορο βίντεο για να καταλάβεις)

Το συγκεκριμένο Αγγλικό Cheat Sheet είναι σχεδιασμένο για επιχειρηματίες που πουλάνε μια υπηρεσία.

Δεν είναι τόσο για e-shops. Παρόλο που θα βρεις κάποιες πληροφορίες μέσα (που είμαι σίγουρος) ότι θα σου φανούν χρήσιμες, έχω την ευθυνή να σε ενημερώσω εξ αρχής τι είναι αυτό που πας να αγοράσεις.

Λίγα από τα πρακτικά πράγματα που θα μάθεις μέσα στις 35 σελίδες του Street-Wise Marketing Cheat Sheet:

  •  Τι είναι αυτό που επηρεάζει την αντίληψη ενός υποψήφιου πελάτη όταν σε βλέπει για πρώτη φορά. Πως θα βγεις έξπερ στα μάτια του για να σε εμπιστευτεί και να κάνει την αγορά. (Σελίδα 16)

  •  Πως να ετοιμάσεις ένα "σύστημα" που σε πληρώνει "Δευτέρα στης 9:30" και "Τετάρτη στης 20:00" για να μην βασίζεσαι μόνο σε νέους πελάτες για να μεγαλώσει ο τζίρος σου. (Σελίδα 23)

  •  Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα σε online & offline διαφήμιση και με ποιόν τρόπο επηρεάζεις περισσότερο τον πελάτη σου.

  •  Στις επιχειρήσεις είναι καλό να ξέρεις τα νούμερά σου. Στην πρώτη σελίδα θα συμπληρώσεις μια φόρμουλα με τα δικά σου νούμερα, για να δεις πάνω σε τι πρέπει να δουλέψεις από πλευράς marketing και πωλήσεων.

  •  2 case studies για να μιμηθείς πράγματα που έκανα σε άλλες επιχειρήσεις. "Κλέψε" τις ιδέες μου! (Σελίδα 26)

Για ποιον είναι αυτό το Cheat Sheet:

1) Για όποιον θέλει να κάνει κάτι δικό του στο κοντινό μέλλον.

2) Για όποιον έχει ήδη επιχείρηση και πουλάει μια υπηρεσία.

3) Για όποιον είναι ανοιχτός να μάθει καινούργια πράγματα. Δεν μπορώ να σου εγγυηθώ πως ότι διαβάσεις θα είναι καινούριο για εσένα γιατί δεν ξέρω σε τι επίπεδο βρίσκεσαι.... Μου αρκεί όμως τ' ότι δεν είσαι στο επίπεδο "τα ξέρω όλα".

Σχετικά με την διπλάσια εγγύηση:

Αγόρασέ το, διάβασέ το, βάλτο σε πράξη και εάν όντως πιστέψεις ότι δεν σε βοήθησε στείλε μου email λέγοντας μου τους λόγους και μετά χαράς θα σου επιστρέψω X2 φορές αυτά που πλήρωσες.

Και το κάνω αυτό επειδή γνωρίζω την αξία τις πληροφορίας που δίνω και δυστυχώς δεν μπορώ να σου επιστρέψω τον χρόνο πίσω.

Μόλις κάνεις την πληρωμή στην αμέσως επόμενη σελίδα θα βρεις το κουμπί για να το κατεβάσεις σε μορφή PDF.

Να πω πως εάν η τιμή θεωρείς ότι θα σε φέρει σε δύσκολη θέση θα ήταν καλό να ΜΗΝ κάνεις την αγορά.